© 2013. YaYij Arbeidsmobiliteit, KvK nummer 577.664.52. Nijmegen. BTW nummer, NL 199868918B02

Over YaYij

Ik ben Mark Postma.

 

In 2013 richtte ik YaYij op. Ik heb lange tijd last gehad van angsten waardoor ik niet het leven kon leiden dat ik graag wilde. Na jarenlange hulp heb ik mijn angsten overwonnen. In mijn werk als Loopbaancoach vind ik dat er te weinig aandacht is voor angst en stress. Mensen die daar last van hebben worden onvoldoende gezien, gehoord en erkend. Daar wil ik verandering in brengen.

Van angst naar actie. Ik wil werkzoekenden helpen met een goede dosis lef.

 

Hoe krijg je het lef om te veranderen?

 

Je krijgt pas lef om te veranderen als je weet hoe angst en stress werkt in je lichaam. Dat ga ik je leren. Ik leer je ook hoe je hiermee om kunt gaan. Samen zorgen we ervoor dat deze emoties afnemen en dat je zicht krijgt op wat je echt kunt.

 

Hoe doe ik dat?

Met YaYij ontwikkelde ik een eigen, beproefde methode om mensen met hun angsten om te laten gaan. Daarbij gebruik ik componenten uit de Exposure en ACT (Acceptance and Commitment Therapy) methodiek. In kleine, overzichtelijke stappen worden werknemers geconfronteerd met hun angsten. Onder professionele en integere begeleiding leren zij omgaan met hun angst en is deze niet langer leidend.

De werknemers krijgen handvatten aangereikt om met de angst om te gaan. Met als doel: mensen zelfstandig en zelfverzekerd in beweging krijgen. Van angst naar actie.

Meer informatie over gewoon even kennismaken? Neem contact met mij op!

  • LinkedIn Social Icon

Op mijn Linkedinpagina lees je de reactie van mijn opdrachtgevers en mijn blogs over het thema, angst.