© 2013. YaYij Arbeidsmobiliteit, KvK nummer 577.664.52. Nijmegen. BTW nummer, NL 199868918B02

Preventie van Stress & Burn-out voor professionals

Je bent druk bezig met het opbouwen van je carrière. Ook privé wil je vooruit! Tot nu toe is je dat prima afgegaan, maar je merkt steeds vaker dat je energie tekort komt. Is het je werk? Heb je het nog wel naar je zin? Hoe zit jij op een werkdag ’s ochtends in de auto of op de fiets? Werk je op de automatische piloot en ontbreekt het je aan motivatie of zelfvertrouwen?

Dat is geen fijn gevoel en toch heel normaal. Iedere professional heeft dit soort periodes. Periodes waarin het allemaal niet soepel loopt en het resultaat dat je had verwacht gewoon uitblijft.  Je kunt natuurlijk gewoon verder gaan en hopen dat het overgaat. Je kunt ook lef tonen en ermee aan de slag gaan. Wat is de meest duurzame keuze voor jou?

 

Grijp op tijd in, voorkom extra werkstress en verlaag de kans op een burn-out  of ziekte door inzicht te krijgen in waar jij je energie verliest.  Wat is de kern van je klachten? Dat brengen we in kaart door middel van een unieke online tool, de  Vitality Mind Challenge. Deze tool, ontwikkeld door het Nationaal Centrum Preventie Stress & Burn-out meet haarfijn en betrouwbaar waar jij energie verliest.

De stap die je neemt vraagt lef. Het lef om je kwetsbaar op te stellen, eerlijk te zijn over wat je wel en niet wilt doen in de toekomst en het lef om concrete stappen te nemen. Daar help ik je graag bij, het is voor mij een bekende weg.

YaYij is verbonden aan het Nationaal Centrum Preventie Stress & Burn-out in de rol van Senior Coach.


 


 

 

Wil je meer weten? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, neem vrijblijvend contact op dan maken we een afspraak, de eerste stap heb je dan al gezet!

downloadvmc.png
footer-logo.jpg